Aktuelt

Aktuelt

karolmarta

Vil starte på nytt i Norge


Karol og Marta ser på hverandre med ettertanke. Har de tatt de rette valget? De, som så mange andre, velger å flytte fra Polen til Norge for å jobbe som bussjåfører.
 

 
robert

Mot en skjebnestyrt fremtid med familien


Robert Winiarski har vært i Norge i 8 år, men holder alderen hemmelig. Han kommer fra Gdansk og reiste alene til Norge for å søke lykken. Hvorfor det ble Norge er han ikke sikker på, men at det fortsatt er Norge om ti år, det tror han, selv om han ikke er sikker på hvor i landet. – Jeg tar livet litt som det kommer. Skjebnen styrer vel på et vis, sier Robert. – Men Norge har vist seg å være et godt valg. Jeg trives her. Livet er enklere og ikke så stress som i Polen. Målet mitt, er skape et verdifullt liv med familien min samlet.
 

 
faber03

Trivelig hverdag med jobb, fisk og fest


Fleksi's kanskje mest lojale og godt likte ansatt, heter Koziebrodzki Andrzej. Han kommer fra Ruda Slaska i Katowice og påstår han har fisket en lange på160 cm.
 

 
tu-skole01

Stjerneformet skole i sink og bjørk


I januar 2015 får elever fra Tu og Kåsen ny skole. 2500 m2 står snart klar for å ta imot rundt 350 barn. – Fremdriften er i henhold til planen, sier Odd Rune Røyland, bas på prosjektet. – Så dette skal gå fint.
 

 
 kml8865

Dyktige medarbeidere klare for nye oppdrag


En omsetning som er mer enn firedoblet siden starten for vel åtte år siden. En stor stab av fornøyde ansatte. Og – ikke minst: Stadig flere fornøyde kunder. Det er fleksi bemanning i noen få stikkord. Nå satser selskapet videre.
 

 
 kml8914

Trives i jobben på regionens største byggeplass


Det er tidlig morgen på Tasta og det som for tiden er Stavangerregionens største utbyggingsområde for boliger. Blant dem som gjør seg klar for en ny arbeidsdag her, er Marius Woyciechowski (38).